woensdag 29 juli 2015

Ontspannen jezelf zijn

Het opvoeden van een kind met ADHD of autisme is een zware taak. 

Op alle gebieden vergt het kind extra zorg en ondersteuning. Uit ervaring weet ik dat vooral moeders nog al eens de neiging hebben om (te) weinig tijd voor zichzélf vrij te maken. Ze hebben zoveel kwaliteiten die ze voor het overgrote deel voor anderen inzetten en vergeten daarbij vaak zichzelf.

Als je jezelf structureel onder aan je prioriteitenlijstje zet, dan loop je het risico dat de batterij op een gegeven moment leeg raakt. Ik denk dat het belangrijk is jouw batterij regelmatig op te laden, zodat je weer vol energie verder kunt en er kunt zijn voor anderen.

Dat is de reden dat GO Begeleiding in 2016 ontspanningsweekenden gaat organiseren.

Een weekend speciaal bedoeld voor moeders met een kind met ADHD of autisme. Een weekend samen met andere moeders, waarbij het doel is om even uit de hectiek van het gezin te zijn, plezier te maken en even de tijd aan jezelf te hebben. Tegelijkertijd kan het een steun in de rug zijn, om met andere moeders ervaringen en tips uit te wisselen.


Via de contactpagina kun je je interesse alvast aangeven: ga je graag een keer naar het strand, het bos of de stad... Laat het me weten dan houd ik daar rekening mee in de planning.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten